Een zichtbare herinnering

privacyverklaring

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

SBB Fotografie kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van SBB Fotografie, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier of reserveringsformulier op de website aan SBB Fotografie verstrekt. SBB Fotografie kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
– Uw voor- en achternaam – Uw adresgegevens – Uw telefoonnummer – Uw e-mailadres. Deze worden opgeslagen in een online database die gehost is bij Strato. 

WAAROM SBB FOTOGRAFIE UW GEGEVENS NODIG HEEFT

SBB Fotografie verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Voor het bezorgen en/of afhalen van uw huurobjecten en bestellingen of indien er stappen dienen te worden ondernomen wanneer huurobjecten niet worden geretourneerd.

HOE LANG SBB FOTOGRAFIE GEGEVENS BEWAART

SBB Fotografie bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN

SBB Fotografie verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website vaan SBB Fotografie worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. SBB Fotografie gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. IP adressen worden niet opgeslagen.

GOOGLE ANALYTICS

SBB Fotografie maakt geen gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van SBB Fotografie bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.
SBB Fotografie heeft Google geen toestemming gegeven om via SBB Fotografie verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@sbb-fotografie.nl. SBB Fotografie zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN

SBB Fotografie neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van SBB Fotografie maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door SBB Fotografie verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met SBB Fotografie op via info@sbb-fotografie.nl www.sbb-fotografie.nl is een website die gehost is bij Strato. SBB Fotografie is als volgt te bereiken:

Postadres: Huygenslaan 22, 6901 LC, Zevenaar

Vestigingsadres: Huygenslaan 22, 6901 LC , Zevenaar

Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 09205887  SBB Fotografie is een handelsnaam van Suus BabyBarn

Telefoon:06-20575343

E-mailadres: info@sbb-fotografie.nl

Klachten over het verwerken van uw persoons gegevens

Mocht u een klacht hebben over het gebruik van uw pesoonsgegevens kunt u contact opnemen met SBB Fotografie.
Mocht u er met SBB Fotografie niet uitkomen kunt u ten alle tijden uw klacht neerleggen bij Autoriteit Persoonsgegevens.
Let op dit geldt alleen indien u een klacht heeft m.b.t. het verwerken van uw persoonsgegevens.


Contact gegevens:


SBB Fotografie

Huygenslaan 22

6901 LC, Zevenaar

Tel: 06-205 753 43

Mail: info@sbb-fotografie.nl

Kvk: 09205887


Bereikbaar van:


Ma. t/m vr: 08:00-21:00 uur

Weekend:  09:00-21:00 uur


Afspraken van:


ma. t/m vr: 09:00-18:00 uur

Zaterdagen in overleg