Een zichtbare herinnering

Portret- & zwangerschapsfotografie

Misschien wil je maar enkele foto’s en heb je geen behoefte aan een hele uitgebreide reportage? Of wil je een mooie zwangerschaps shoot laten maken? Dan is 1 van onderstaande pakketten geschikt.

Deze fotoshoot zullen plaats vinden in de studio. 

 

Zwangerschapsshoot pakket 1

€50,-

Fotoshoot van maximaal 1 uur van 2 volwassen personen. De aanstaande ouders zullen samen worden gefotografeerd. Ook zal de zwangere individueel worden gefotografeerd 

           8  Foto’s naar keuze op DVD**

Actie nu tijdelijk met 1 foto op A4 GRATIS (niet i.c.m. andere acties)

                     (meer bestanden zijn uiteraard bij te bestellen)

 

Zwangerschapsshoot pakket 2 

€65,-

Fotoshoot van maximaal 1 uur van de aanstaande ouders incl. 1 kind. De aanstaande ouders en kind zullen samen worden gefotografeerd. Ook zal de zwangere individueel worden gefotografeerd.

                 8  Foto’s naar keuze op DVD**

Actie nu tijdelijk met 1 foto op A4 GRATIS (niet i.c.m. andere acties)

                      (meer bestanden zijn uiteraard bij te bestellen)

 

Tips voorafgaand aan de shoot

 

  • Kies qua kleding kleuren die bij elkaar passen en elkaar aanvullen. Trek kleding aan waar je je lekker in voelt. Mijn tip is om het simpel te houden en drukke prints, logo’s, teksten enz zoveel mogelijk te vermijden. Anders zal dit al snel de aandacht afleiden van waar het eigenlijk om gaat. Degene op de foto 😉 Zeker voor een zwangerschapsshoot. Het beste draagt de zwangere mama kleding waar de buik zeer mooi in aftekend.
  • Voor de dames: Ga niet te fanatiek met make-up aan de gang. Ga op de foto zoals je zelf bent Heb je last van droge lippen? Maak dan gebruik van een lipbalsem.
  • Iedereen voelt zich wel eens niet lekker of ziek. Is dit het geval? Neem even contact op, dan verschuiven we de shoot gewoon naar een ander moment.

 

** Bij goedkeuring dat SBB Fotografie de gemaakte foto’s mag gebruiken t.b.v. marketing op bv drukwerk, eigen website, sociale media e.a. internetpagina’s ontvang je tevens alle andere foto’s ook op DVD. Deze zijn onbewerkt van lagere resolutie en voorzien van een watermerk.

 


Contact gegevens:


SBB Fotografie

Huygenslaan 22

6901 LC, Zevenaar

Tel: 06-205 753 43

Mail: info@sbb-fotografie.nl

Kvk: 09205887


Bereikbaar van:


Ma. t/m vr: 08:00-21:00 uur

Weekend:  09:00-21:00 uur


Afspraken van:


ma. t/m vr: 09:00-18:00 uur

Zaterdagen in overleg