Newborn & Babyshoot

Er komt zoveel op je af die eerste dagen. Is het dan niet mooi om later nog eens terug te kunnen kijken op hoe klein het wondertje wel niet was.  Laat die dierbare momentjes vastleggen in een mooie Newborn Fotoshoot. Ook die kleine handjes, voetjes, neusje enz. worden niet vergeten. We nemen alle tijd die nodig is. Of dat nu 1, 2 of 3 uur is.  Een newborn wordt  gefotografeerd binnen de eerste 14 dagen. Ze krullen zich dan namelijk van nature nog mooi op en slapen vaak erg diep. Na deze dagen neemt dat snel af. Babytjes worden alerter en strekken zich dan meer uit. Neem daarom al voor de bevalling contact op. 

Ook als de baby al wat ouder is laat je dit graag vast leggen. Een nieuwsgierige blik, een schattige lach, dan smelt je toch helemaal? Maak die herinnering zichtbaar.

 De Newborn- & Babyshoot is geschikt voor kindjes tot 1 jaar.

Is oudere broer of zus er ook? Dan gaat hij/zij gezellig mee op de foto als ze dat leuk vinden (max. 1). Ze worden niet gedwongen.

Newborn- & Babyshoot

€95,-

Fotoshoot zonder tijdslimiet (studio)

Gebruik van props (mutjes, pakjes enz)

Ouder(s) mogen ook mee op de foto

12 foto’s naar keuze digitaal verzonden*

(meer bestanden zijn uiteraard bij te bestellen met een bijbetaling)                          

 

Tips voorafgaand aan de shoot

 

  • Geef je kindje vooraf een lekker badje voordat je naar de studio komt. Dit draagt bij aan een ontspannen kindje.
  • Een (extra) voeding kort voor de shoot is aan te raden. In de studio is een flessenwarmer aanwezig. 
  • Het kleintje zal veelal naakt worden gefotografeerd. Dat betekend dat de omgevingstemperatuur een stukje warmer (+/- 25, 26 graden) is dan wij als volwassene lekker vinden. Denk dus aan je eigen niet te warme kleding. 
  • Het is belangrijk dat het rustig is tijdens de shoot. Gaat een ouder broertje of zusje ook mee op de foto? Dan proberen we dat zoveel mogelijk aan het begin van de shoot te doen. Het beste is om een “oppas” te regelen die naderhand de broer of zus mee kan nemen als we met de jongste alleen verder gaan. Een Newborn shoot kan wel tot 3 uur duren, en dan zal broer of zus zich gaan vervelen.
  • Gaan papa en/of mama mee op de foto. Neem een egaal zwart shirt of topje mee (zonder print) of doe deze aan. Hier bereik je namelijk mooie effecten mee met een zwarte achtergrond. Volledig wit shirt met blauwe spijkerbroek doet het ook altijd goed met een witte achtergrond 😉
  • Denk ook eventueel aan je eigen reservekleding. Papa of mama van een warme “douche” voorzien is meer regelmaat dan uitzondering 😉

* Bij goedkeuring dat SBB Fotografie de gemaakte foto’s mag gebruiken t.b.v. marketing op bv drukwerk, eigen website, sociale media e.a. internetpagina’s ontvang je tevens alle andere foto’s ook. Deze zijn onbewerkt van lagere resolutie en voorzien van een watermerk.