Een zichtbare herinnering

Newborn & Babyshoot

Er komt zoveel op je af die eerste dagen. Is het dan niet mooi om later nog eens terug te kunnen kijken op hoe klein het wondertje wel niet was.  Laat die dierbare momentjes vastleggen in een mooie Newborn Fotoshoot. Ook die kleine handjes, voetjes, neusje enz. worden niet vergeten. We nemen alle tijd die nodig is. Of dat nu 1, 2 of 3 uur is.  Een newborn wordt  gefotografeerd binnen de eerste 14 dagen. Ze krullen zich dan namelijk van nature nog mooi op en slapen vaak erg diep. Na deze dagen neemt dat snel af. Babytjes worden alerter en strekken zich dan meer uit. Neem daarom al voor de bevalling contact op. 

Ook als de baby al wat ouder is laat je dit graag vast leggen. Een nieuwsgierige blik, een schattige lach, dan smelt je toch helemaal? Maak die herinnering zichtbaar.

 De Newborn- & Babyshoot is geschikt voor kindjes tot 1 jaar.

 Is oudere broer of zus er ook? Dan gaat hij/zij gezellig mee op de foto als ze dat leuk vinden (max. 1). Ze worden niet gedwongen. Wil je 40% Korting op een fotoshoot? Huur of koop dan voor minimaal €35,- je geboorte versiering bij www.suusbabybarn.nl en ontvang een kortingsvoucher (de kortingsvoucher kan niet ingeleverd worden bij fotoshoots op locatie.)

 

Newborn- & Babyshoot

€95,-

Fotoshoot zonder tijdslimiet (studio)

Gebruik van props (mutjes, pakjes enz)

Ouder(s) mogen ook mee op de foto

12 foto’s naar keuze op DVD*

Actie nu tijdelijk met 1 foto op A4 GRATIS (niet i.c.m. andere acties)

(meer bestanden zijn uiteraard bij te bestellen)

                                                                              

 

Lifestyle shoot

€150,-

Fotoshoot in vertrouwde thuis omgeving. Ik kom dan een ochtendje met jullie mee kijken om de bijzondere momenten vast te leggen.

       15 foto’s naar keuze op DVD *

Actie nu tijdelijk met 1 foto op A4 GRATIS (niet i.c.m. andere acties)

 (meer bestanden zijn uiteraard bij te bestellen) 

        Binnen de eerst gereden 5 km geen reiskosten (alleen eventuele parkeerkosten bij betaald parkeren)   

                                     daarna €0,20 per gereden km                              

 

Tips voorafgaand aan de shoot

 

  • Geef je kindje vooraf een lekker badje voordat je naar de studio komt. Kom ik bij jullie? Dan is dit een mooi moment om te fotograferen. Dit draagt bij aan een ontspannen kindje.
  • Een (extra) voeding kort voor de shoot is aan te raden. In de studio is een flessenwarmer aanwezig en bij jullie thuis is dat een mooi moment wanneer ik aan het voorbereiden ben.
  • Het kleintje zal veelal naakt worden gefotografeerd. Dat betekend dat de omgevingstemperatuur een stukje warmer (+/- 25, 26 graden) is dan wij als volwassene lekker vinden. Denk dus aan je eigen niet te warme kleding en kom ik bij jullie op locatie? Zorg dan dat het lekker warm is 😉
  • Het is belangrijk dat het rustig is tijdens de shoot. Gaat een ouder broertje of zusje ook mee op de foto? Dan proberen we dat zoveel mogelijk aan het begin van de shoot te doen. Het beste is om een “oppas” te regelen die naderhand de broer of zus mee kan nemen als we met de jongste alleen verder gaan. Een Newborn shoot kan wel tot 3 uur duren, en dan zal broer of zus zich gaan vervelen.
  • Gaan papa en/of mama mee op de foto. Neem een egaal zwart shirt of topje mee (zonder print) of doe deze aan. Hier bereik je namelijk mooie effecten mee met een zwarte achtergrond. Volledig wit shirt met blauwe spijkerbroek doet het ook altijd goed met een witte achtergrond 😉
  • Denk ook eventueel aan je eigen reservekleding. Papa of mama van een warme “douche” voorzien is meer regelmaat dan uitzondering 😉

* Bij goedkeuring dat SBB Fotografie de gemaakte foto’s mag gebruiken t.b.v. marketing op bv drukwerk, eigen website, sociale media e.a. internetpagina’s ontvang je tevens alle andere foto’s ook op DVD. Deze zijn onbewerkt van lagere resolutie en voorzien van een watermerk.


Contact gegevens:


SBB Fotografie

Huygenslaan 22

6901 LC, Zevenaar

Tel: 06-205 753 43

Mail: info@sbb-fotografie.nl

Kvk: 09205887


Bereikbaar van:


Ma. t/m vr: 08:00-21:00 uur

Weekend:  09:00-21:00 uur


Afspraken van:


ma. t/m vr: 09:00-18:00 uur

Zaterdagen in overleg