Kindershoot

Het lijkt een cliché, maar het is echt waar. Voor je het weet zijn kinderen groot. Laat daarom de momenten nu vastleggen. Want wie heeft nou niet die mooie kinderfoto’s bij zich thuis van toen ze nog klein waren?  

De kindershoot is geschikt voor kindjes vanaf 1 jaar. Er worden foto’s gemaakt van de kinderen samen en/of alleen. Wil je graag een shoot laten maken van het hele gezin? Boek dan de Gezinsshoot.

Kindershoot 1 kind

€50,-

Fotoshoot van 1 kind

              10 foto’s naar keuze digitaal toegezonden* 

               (meer bestanden zijn uiteraard bij te bestellen)

 

Kindershoot 2 kinderen

€65,-

Fotoshoot van 2 kinderen

             10 foto’s naar keuze digitaal toegezonden* 

                       (meer bestanden zijn uiteraard bij te bestellen)

Iedere persoon extra €10,-

 

Tips voorafgaand en tijdens de shoot

  • Een vreemde omgeving, al die lampen, een grote camera. Het kan allemaal wat indrukwekkend overkomen op je kindje. De ene zal het reuze interessant vinden, de ander juist eng. Daarom starten we altijd met een kopje koffie/thee, glaasje drinken en een gezellig praatje. Gebruikt je kindje een speciale drinkbeker? Neem deze dan even mee.
  • Is er een lievelingsknuffel of ander speelgoed waar je kindje graag mee speelt? Neem dit gerust mee. Het zijn vaak ook leuke en/of dierbare objecten voor op de foto.
  • Het advies voor kleding. Zorg voor rustige kleding op elkaar afgestemd. Vermijd zoveel mogelijk felle kleuren en drukke prints. Het zou toch jammer zijn als het de aandacht van je kindje af gaat leiden?
  • Iedereen voelt zich wel eens niet lekker of ziek. Is dit het geval? Bel dan vooraf even op, dan verschuiven we de shoot gewoon naar een ander moment.
  • Bij mij bepalen de kinderen het tempo. We gaan ze niet dwingen, want dit zal niet tot een mooie eindresultaat komen. Er is tijd genoeg om de shoot te doen.
  • Probeer als ouder ook woorden als “cheese” enz te vermijden 😉 Een natuurlijke lach, of een oprecht geïnteresseerde blik is vele malen mooier.

 * Bij goedkeuring dat SBB Fotografie de gemaakte foto’s mag gebruiken t.b.v. marketing op bv drukwerk, eigen website, sociale media e.a. internetpagina’s ontvang je tevens alle andere foto’s ook. Deze zijn onbewerkt van lagere resolutie en voorzien van een watermerk.