Informatie

Of je nu voor een Newborn een fotoshoot komt doen, of dat het een gezin is met kinderen, ik vind het belangrijk dat alle tijd genomen wordt die nodig is om er een mooie reportage van te maken. Daarom is er bij SBB Fotografie geen tijdslimiet. Een onspannen en gezellige sfeer is het belangrijkste.

Foto’s worden gemaakt in mijn gezellige thuisstudio. Op de achtergronden mag niet met schoenen worden gelopen. Maar eigenlijk zijn die blote voetjes toch ook veel leuker ;-)?

Wil je graag een fotoshoot boeken? Neem dan even contact op. Dit kan via de mail info@ssb-fotografie.nl, d.m.v. het contactformulier of telefonisch 06-20575343.

Om een boeking definitief te maken vraag ik een aanbetaling van 50% Dit om zeker te weten dat de afspraak/afspraken niet voor niets in reservering worden gehouden. De andere 50% dient dan uiterlijk binnen 3 dagen nadat de foto’s online staan te worden voldaan. Mocht de afspraak geboekt staan, maar iemand is niet fit of de shoot kan om een andere reden niet doorgaan? Geen probleem! Dan verzetten we de afspraak gewoon. Wanneer je afspraak definitief is gemaak d.m.v. de aanbetaling, is annuleren niet meer mogelijk. In dat geval wordt 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht.

Bij mij zit je niet vast aan dure foto producten of nabewerkingskosten. Na  +/- 2 weken komt een selectie van de mooiste foto’s in een persoonlijke fotogalerij te staan. Hieruit is altijd voldoende keus uit zowel kleur als zwart/wit foto’s in diverse beeldverhoudingen (dus niet alleen de standaard 2:3 verhouding).  De bestelde foto’s (aantal is afhankelijk van de gekozen shoot) worden geheel nabewerkt, het watermerk verwijderd en zul je ze digitaal toegezonden krijgen (na max. 4 weken. )

Extra fotobestanden zijn altijd bij te bestellen voor €7,50 en het afdrukken van foto’s is ook mogelijk. De prijzen zijn te vinden op www.sbb-fotografie.nl/foto-pakketten/