Een zichtbare herinnering

Informatie

Of je nu voor een Newborn een fotoshoot komt doen, of dat het een gezin is met oudere kinderen op een buitenlocatie. Ik vind het belangrijk dat alle tijd genomen wordt die nodig is om er een mooie reportage van te maken. Daarom is er bij SBB Fotografie geen tijdslimiet. Een onspannen en gezellige sfeer is het belangrijkste.

Foto’s worden gemaakt in mijn gezellige thuisstudio. Op de achtergronden mag niet met schoenen worden gelopen. Maar eigenlijk zijn die blote voetjes toch ook veel leuker ;-)?

Kies je voor een fotoshoot op locatie? Dan gaan we naar de plek waar jij graag de foto’s gemaakt wilt hebben. Dat kan bij je thuis zijn of op een mooie buitenlocatie. Voor een buitenlocatie zijn we natuurlijk wel een beetje afhankelijk van het weer 😉

Wil je graag een fotoshoot boeken? Neem dan even contact op. Dit kan via de mail info@ssb-fotografie.nl, d.m.v. het contactformulier of telefonisch 06-20575343.

Om een boeking definitief te maken vraag ik een aanbetaling van 50% Dit om zeker te weten dat de afspraak/afspraken niet voor niets in reservering worden gehouden. De andere 50% dient dan uiterlijk binnen 3 dagen nadat de foto’s online staan te worden voldaan. Mocht de afspraak geboekt staan, maar iemand is niet fit of de shoot kan om een andere reden niet doorgaan? Geen probleem! Dan verzetten we de afspraak gewoon.  

Bij mij zit je niet vast aan dure foto producten of nabewerkingskosten. Na  +/- 1-2 weken komt een selectie van de mooiste foto’s in een persoonlijke fotogalerij te staan. Hieruit is altijd voldoende keus uit zowel kleur als zwart/wit foto’s.  De bestelde foto’s worden geheel nabewerkt, het watermerk verwijderd en zul je ze digitaal ontvangen (na max. 4 weken. )

Extra fotobestanden zijn altijd bij te bestellen voor €7,50 en het afdrukken van foto’s is ook mogelijk. De prijzen zijn te vinden op www.sbb-fotografie.nl/foto-pakketten/ 


Contact gegevens:


SBB Fotografie

Huygenslaan 22

6901 LC, Zevenaar

Tel: 06-205 753 43

Mail: info@sbb-fotografie.nl

Kvk: 09205887


Bereikbaar van:


Ma. t/m vr: 08:00-21:00 uur

Weekend:  09:00-21:00 uur


Afspraken van:


ma. t/m vr: 09:00-18:00 uur

Zaterdagen in overleg